Уважаеми граждани, Във връзка със стартирането на поливен сезон 2017г., ще се подава вода по всички напоителни канали. Вследствие на оттока ще се появи вода и в отводнителните канали. Във връзка с това, има опасност за живота и здравето на хората.

АБСОЛЮТНО СЕ ЗАБРАНЯВА ВЛИЗАНЕТО И КЪПАНЕТО ВЪВ ВОДОЕМИТЕ – язовири, изравнители, напоителни и отводнителни канали и други хидромелиоративни и хидротехнически съоръжения.

600 метра бракониерски мрежи са конфискувани при проверка на язовир „Тича”

600 метра рибарски мрежи с маломерни риби са конфискувани тази нощ при съвместна проверка между „Напоителни системи” ЕАД, клон Шумен и инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на „Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури” - Шумен и Разград, съобщи управителят на „Напоителни системи” ЕАД, клон Шумен, Юлиян Вълчев. „Акцията започна снощи, в 23.30 ч. и завърши тази сутрин в 8.00 ч., поради огромното количество бракониерски мрежи, които вадихме цяла нощ от язовира”, уточни Юлиян Вълчев. При акцията е използвана техника на „Напоителни системи” ЕАД, клон Шумен и „Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури” – Разград. Уловената в бракониерските мрежи риба е върната в язовира.
Управителят на „Напоителни системи” ЕАД, клон Шумен, Юлиян Вълчев и инспекторите от „Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури” - Шумен и Разград са взели решение такива акции да станат практика.
 

Още

Профил на купувача
actualno-sustoianie
Сигнали за нередности

Напоителни системи ЕАД 2012 | Всички права запазени