Уважаеми граждани, Във връзка със стартирането на поливен сезон 2017г., ще се подава вода по всички напоителни канали. Вследствие на оттока ще се появи вода и в отводнителните канали. Във връзка с това, има опасност за живота и здравето на хората.

АБСОЛЮТНО СЕ ЗАБРАНЯВА ВЛИЗАНЕТО И КЪПАНЕТО ВЪВ ВОДОЕМИТЕ – язовири, изравнители, напоителни и отводнителни канали и други хидромелиоративни и хидротехнически съоръжения.

Пътно-транспортен инцидент с трима пострадали на междуселски път край Плевен

Инцидентът става на път между селата Коиловци и Гривица, община Плевен. Пострадали са членове на Комисията за приемане на обектите за предпазване от вредното въздействие на водите в град Плевен, изпълнявани от „Напоителни системи” ЕАД, клон Плевен. Най-тежко е пострадал главният инженер на клон Плевен – инж. Ваня Дочева. Тя е със счупена бедрена кост на десния крак и е настанена в ортопедичната клиника в Плевен. Останалите пострадали са Емил Димитров, служител на областна дирекция „Земеделие”, Плевен и инж. Надя Коцева от Гражданска защита, Плевен. Те са настанени в МБАЛ, град Плевен. Следи се състоянието на пострадалите, до момента са положени всички необходими грижи за тях, съобщи управителят на “Напоителни системи” ЕАД, клон Плевен, Цанко Цолов.

Още

Профил на купувача
actualno-sustoianie
Сигнали за нередности

Напоителни системи ЕАД 2012 | Всички права запазени